Peter Wemö

Jaaa! Vispodden är igång! I avsnitt två kommer vi möta Peter Wemö.

Avsnitt nummer ett och tillika pilotavsnittet med Elona Planman fick så fina vitsord, att vi faktiskt blev lite rädda för hur vi ska kunna hålla den nivån varje eller varannan vecka. Men nu har vi varit på en superhärlig visträff och spelat in några avsnitt, vi tycker att kvalitén håller, att det är roligt och att det är otroligt spännande att prata med vissångare. Och det kommer publiceras en ny vispodd varannan vecka, samma tid, samma plats.

Vi är stolta över att presentera Vispoddens första sponsor, Riksförbundet Visan i Sverige.

Vi är stolta över att presentera Vispoddens första sponsor, Riksförbundet Visan i Sverige.

Vi vill också presenter vår första sponsor, Riksförbundet Visan i Sverige tycker att Vispodden är en utmärkt idé och gärna ville sponsra podden för att få igång den. Det är vi tacksamma för.

Om du också vill bidra får du gärna höra av er om samarbete, eller bara Swisha pengar till nummer 123 120 38 92 om du vill bidra ekonomiskt podden, märk inbetalningen med ”Vispodden” så går alla insatta pengar oavkortat till de utgifter vi har för podden. Vi har ingen avsikt att tjäna pengar på den här podden utan vi gör detta för att vi älskar visan.

Peter Wemö

I avsnitt två medverkar Peter Wemö, Kalskrona-grabben som tog en timeout i Norge och blev kvar. Vi får höra om ”Visor och Väsen” på Sveriges Radio och hur han med sina medmusiker fått ett barn att använda sin röst för första gången. Men såklart får vi höra Peter Wemö framföra två visor och berätta vad visan betyder för honom.

Vispodden görs av musikern och sångerskan Kristin ”Fornfela” Svensson och datakillen och kulturentusiasten Johan ”Studio 1583” Lundberg där vi lyfter upp och sätter fokus på visan. Med musiken som utgångspunkt snackar vi musik, liv och samhälle tillsammans med musikern bakom musiken.

Länkar till Peter Wemö

http://peterwemo.se/ – https://myspace.com/peterwemo 


www.vispodden.sewww.fornfela.se / www.hemsidapaendag.se

4 svar på ”Peter Wemö

  1. Wow vilket bra program. Verkligen skönt att lyssna på. Sedan så blev det ju inte sämre av att ljudet var perfekt? Om ni fortsätter så här så kan det ju inte bli annat än en succépod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.